Doft av ondska - thriller

Nu kommer uppföljaren till Anne Rambachs hyllade thriller "Bombyx" (2008). "Doft av ondska" är en fristående fortsättning om Diane Harpmann, den känslomässigt tilltufsade frilansjournalisten som vi bekantade oss med i "Bombyx". Hon fortsätter att, med dödsförakt och ibland även en viss dödslängtan, kasta sig in livsfarliga undersökningar. Den här gången dras hon in i parfym- och modevärlden.

Anne Rambach föddes i Bretagne 1970. Hon är författare, manusförfattare och drev tidigare ett förlag tillsammans med sin partner Marine Rambach. Hon intresserar sig för samhällsfrågor och är särskilt engagerad i mänskliga rättigheter. Hon kämpar mot könsdiskriminering och homofobi, och är en populär föreläsare. "Doft av ondska" är hennes tionde bok och den andra som översätts till svenska.

"Med 'Parfum d'enfer' befäster Anne Rambach sin ställning i thrillervärlden. Hon kan konsten att fängsla läsaren från första till sista sidan, och det är ett nöje att återse Diane Harpmann, hjältinnan i författarens senaste bästsäljare, 'Bombyx'." Metro France

Originaltitel
Parfum d'enfer
Författare
Anne Rambach
(Anne Rambach översättning: Helena Stedman.)
Genre
Roman
Språk
Svenska
Förlag År Ort Om boken ISBN
Sekwa, Scandbook 2010 Sverige, Helsingborg, Stockholm, Falun 345 sidor. 18 cm 978-91-86480-00-4
Sekwa 2009 Sverige, Helsingborg, Djursholm, Finland 343 sidor. 20 cm 978-91-977269-2-4