Art & animation - the story of Halas & Batchelor Animation Studio 1940/1980

Författare
Roger Manvell
(Roger Manvell pictures by Halas & Batchelor.)
Genre
Bibliografi, Bildverk
Språk
Engelska
Förlag År Ort Om boken ISBN
Hasting's House 1980 USA, New York [125] pages illustrations 28 cm.
Focal Press 1976 Storbritannien, London 351 sidor. : ill. 0-240-50900-5
Focal Press 1959 Storbritannien, London 348 sidor. ill.
Sylvan Press 1954 Storbritannien, London 63 sidor.
Sylvan Press 1954 England, London 63 sidor. : ill.
Flera identiska utgåvor hittades, dom har slagits ihop i listan ovan