The new industrial state

Författare
John Kenneth Galbraith
(John Kenneth Galbraith with a new foreword by James K. Galbraith.)
Genre
Bibliografi
Språk
Engelska
Förlag År Ort Om boken ISBN
Princeton University Press 2007 New Jersey, Princeton, N.J liv, 518 sidor. 21 cm. 978-0-691-13141-2, 0-691-13141-4
Houghton Mifflin 1985 USA, Boston 438 sidor. 0-395-38991-7
1978 USA, Boston xxiv, 438 sidor.
1974, pr. 1977 Storbritannien, Harmondsworth 414 sidor.
Penguin Books 1974 Storbritannien, Harmondsworth 414 sidor.
Deutsch 1972 Storbritannien, London 423 sidor.
New American library 1971, pr. 1972 USA, New York 404 sidor.
Houghton Mifflin 1971 USA, Boston xxii, 423 sidor. 0-395-12475-1
Penguin 1969 Storbritannien, Harmondsworth 422 sidor.
New American Library 1968 USA, New York 430 sidor.
Hamish Hamilton 1967 Storbritannien, London xiv, 427 sidor. 23 cm
Houghton Mifflin 1967 USA, Boston, Mass xiv, 427 sidor.