Sök böcker

Här kan du söka dig fram till bra böcker. Klicka sen på en bok för att läsa mer om den!

Sökning efter: 1984 15910 träffar

Titel Författare År Språk
221 Deutsche Rechtsbibliographie 1984 1984 Tyska
222 Dies academicus 1984, 20 octobre 1984 Franska
223 Dikter 1984 1984 Svenska
224 Directory of Japanese scientific periodicals 1984 1984 Engelska
225 Directory of on-going research in cancer epidemiology 1984 1984 Engelska
226 Distriktstandvården 1984 1985 Svenska
227 Documents on Swedish foreign policy 1984 1988 Engelska
228 Dödsorsaker 1984 1986 Svenska
229 EA 1984 - ekonomiadministrativa bestämmelser för statlig verksamhet 1984 Svenska
230 Economic and social survey of Asia and the Pacific 1984 1985 Engelska
231 Norsk litteratur om de slaviske og baltiske folks kultur 1984 - materialer til en bibliografi Erik Egeberg 1988 Norska
232 Ekonomistyrning 1984 - specialpublikation 1984 Svenska
233 Elsners Taschenbuch der Eisenbahntechnik 1984 1984 Tyska
234 Energi och framtid 1984 - årsskrift från Vattenfall om forskning, utveckling och demonstration (FUD) 1984 Svenska
235 Energiforskningsprojekter i Norden 1984 - katalog Cop. 1984 Okänt
236 Energy research, development and demonstration in the IEA countries 1984 - ... review of national programmes 1985 Engelska
237 Enskilda försäkringsföretag 1984 1986 Svenska
238 Environmental radioactivity surveillance programme 1984 - results for UK for 1985 Engelska
239 Euratom supply agency 1984 - annual report 1985 Engelska
240 European regional development fund 1984 - annual report 1986 Engelska

Förra sidan 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa sida

Sökningen görs direkt i Kungl. bibliotekets söktjänst libris. Libris katalog innehåller närmare 7 miljoner titlar från ca 170 bibliotek i Sverige och biblioteken samarbetar om att hålla katalogen uppdaterad. Utan libris skulle inte en tjänst som Boktraven vara möjlig.